dilema


well.
ma intreb cand voi cunoaste oameni care sa nu-si cosmetizeze chipul si mesajele, ca sa para draguti si ca le-ar pasa de tine.
adica…
oameni care sa fie ei insisi. naturali.

adică d’ăia cărora să le pese de tine.. d’ăia care întreabă ‘ce faci’ chiar şi fugitiv, pentru că le pasă. nu te ignoră că n-au chef să pună cât mai multe epitete şi grafice şi steluţe.
oameni de aceia care te copleşesc prin iubirea lor, nu prin forma trendy şi admirabilă în care încearcă să o transfigureze şi cosmetizeze.

5 păreri la “dilema

  1. Din pacate e cam greu sa mai gasesti oameni de genul asta in ziua de azi. Avand in vedere ca unii nu mai sunt sinceri cu ei insisi, cum ai putea "sa le ceri" sa fie sinceri cu ceilalti. Multi prefera sa poarte masti imaginare, tocmai pentru ca nu sunt/nu vor sa fie sinceri.

    Apreciază

  2. Exista prieteni de genul,insa e nevoie de cautari.Sunt specii pe cale de disparitie din pacate,dar cand ii prinzi au nevoie de o intretinere deosebita.Nu zic ca nu sunt,pentru ca sa nu ne pierdem speranta,ei exista undeva pe acolo,incercand sa nu fie manipulati de cealalta masa de prieteni….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: