3 replici de mai bine taci


 • „DE CE NU MAI EŞTI CA ÎNAINTE?” Şi vrei să primeşti un răsuns? Sau nu, vrei să-l faci pe celălalt să-şi dea seama de ce face.
  irony Ah, sunt sigură că nu şi-a dat că înainte eraţi prieteni şi vă petreceaţi timpul împreună şi povesteaţi şi râdeaţi, iar acum nici de abia nu mai salută. Nu, nu şi-a dat seama. really O face pentru că aşa vrea. Intenţionat. Dacă îl doare mai departe de cot de asta, o să-şi revină, ca înainte, pana nu e prea tarziu. Întrebarea ta e 0 pentru persoana respectivă.
 • „EŞTI FOARTE NAŞPA, AŞA CĂ ÎŢI VOI ŢINE O TEORIE DE 1317873 DE RÂNDURI: blablabla”
 • irony Nu, sunt sigură că nici asta nu ştia. really Oamenii aleg să fie cum vor muşchii lor să fie, asta înclude şi să fie naşpa cu tine. Dacă vor să fie altfel, vor fi. Dacă nu, treci peste şi încetează cu teoriile. Lumea le urăşte. Dacă vrei să-ţi expui teoriile, fă-ţi un blog sau scrie o carte.

 • declaratie de dragoste gen : FĂRĂ TINE AŞ MURI, TE IUBESC blabla. SCARRY. Vă daţi seama cum se simte cel care o primeşte ştiind că are pe cap pe cineva  aproape  foarte obsedat şi că dacă o părăseşte îi distruge la tipă viaţa. Poţi să trăieşti o poveste de iubire mai ceva ca cea din Titanic, asta nu înseamnă că nu sună pathetic, jalnic, trist, disperat. Don’t do that!

Cred că am fost incoerentă. Nu contează.

9 păreri la “3 replici de mai bine taci

 1. Ce sinucigas suna ”as muri daca m-ai parasi”:|Mori…nu te-opreste nimeni!Acuma serios,e o metoda slaba de-a tine pe cineva langa tine.Daca o relatie a ajuns la un dead-end cred c-ar trebui curmata,nu ar trebui tinuta in frau prin asemenea metode,pentru ca in loc sa stimuleze iubirea te face sa te intrebi pe unde ai putea fugi mai repede,ceea ce nu e tocmai o relatie de vis:)

  Apreciază

 2. Daca cineva zice: FĂRĂ TINE AŞ MURI, TE IUBESC, nu inseamna ca intr-adevar asta ar face. E un fel de a-i arata celuilalt cat de mult il iubesti, etc. Da, expresia nu e tocmai ok, dar nu ma determina nici sa fug. Scenele de despartire cu milogit, urlat bocit, alea sunt jalnice. Zic eu.
  .-= Ruxi a scris ultima oara blog ..Ziua zdrenturos, noaptea elegant =-.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: