hocus pocus elixirus pentru oameni


jucarii, elicpotere cu telecomanda

Cred că fiecare om ar trebui să bea, dimineaţa, un pahar de vin, sau un elixir miraculos ca să îl facă mai relaxat şi sincer şi prietenos înainte să se întâlnească cu alt om.

M-am săturat de oameni care bagă de vină, se amestecă aiurea în viaţa ta, se cred atât de inteligenţi de parcă ar trebui să le asculţi sfaturile zise pe ton ascuţit şi cu dinţi de rechini, nu cred ce zici, astăzi sunt aşa, mâine total altfel, sunt cu susul în jos în majoritatea timpului, se prefac în continuu şi se comportă după cum ar da bine şi după cum ar fi mai apreciaţi pentru ceva ce nu sunt şi aşa mai departe.

Am rezolva şi problema de sinceritate: fiecare om ar zice EXACT ce gândeşte şi ce simte. Şi nimeni nu s-ar supăra. Că oricum nu vor zice chestii urâte, sau dacă vor zice, nu va fi interpretată urâţenia lor ci intenţia sau partea amuzantă şi aşa mai departe.

Oricum, they can say whatever, i’ma do whatever.

Dacă tot nu ia fiecare om din elixirul ăsta, măcar să nu-mi omor neuronii şi să mă supăr degeaba, că nu vreau să îmbătrânesc urât, cu 10000 de riduri şi cu o încruntătură zdravănă între sprâncene.

Ehhh, ce bătrâni veseli şi amuzanţi şi înţelepţi şi de la care ai cu adevărat ce învăţa vor fi cei care trăiesc după cum vor ei şi nu după normele altora.

Da, pentru că People are lonely because they build walls instead of bridges. (J. Newton)3 păreri la “hocus pocus elixirus pentru oameni

 1. Buna seara,sunt administratorul site-ului de desene animate desene-tari.ro , si va scriu acest comentariu pentru a incheia un parteneriat de tipul link exchange,daca sunteti deacord treceti-ma cu titlul desene animate si trimite-ti mi codul dvs. la e-mailul parteneri[@]desene-tari.ro,va multumesc.
  .-= desene animate a scris ultima oara blog ..Pregatirea pentru intalnire =-.

  Apreciază

 2. Buna dimineata, domnisoara „Raza-de-lumina”!
  „[…]fiecare om ar trebui să bea, dimineaţa, un pahar de vin, sau un elixir miraculos […]” – un pahar de elixir, neaparat! Doamne-feri ca cel de vin sa nu ii intunece mintile si mai rau.

  PS: titulatura ai castigat-o din partea mea pentru ca, desi ai mai putin decat varsta mea pe un picior :D reusesti sa imi aduci un zambet vesel si o stare de bine ori de cate ori postezi ceva nou.

  Apreciază

 3. Pingback: Tweets that mention allé » hocus pocus elixirus pentru oameni -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: