mmmm what do we have here?


Am zile și zile, pe care le împart în două categorii:

Câteodată mă simt ca și puii aceia tocmai scoși din coaja de ou ce se uită în dreapta și stângă, buimăciți. Cred că grija asta intră la categoria În curând om mare, și mai sunt o grămadă de categorii gen Vai ce o să o primească de la viață, Naivitate și Cum să te maturizezi. Și în câteodată-urile astea, nu că n-aș fi eu vitează și nu aș fi în stare să face the world, dar vreau afecțiune și dovezi de afecțiune, yummy.

E doar câteodată, până când bioritmul urcă undeva la o culme plină de lămâie împotriva chestiilor ăstora siropoase, și atunci ajungem la categoria Cinism, Sictir, De Ciment, Ce dura sunt, Fachitol, ceea ce, pentru o tipă, să recunoaștem, că e foarte sexi.

Așa că, atunci când nu pot să obțin fie atenție (prima categorie) fie ignorare și trecere cu vederea (a doua categorie), mă simt ca într-un experiment sau test continuu într-o simulare unde nimic nu e ordonat, drept ori logic.

2 păreri la “mmmm what do we have here?

  1. Pingback: Tweets that mention mmmm what do we have here? : ♥ allé -- Topsy.com

  2. câteodată e bine să fii şi ” altfel ” , uneori e şi mai bine să fii doar ” altfel ” , însă de cele mai multe ori e bine să fii TU, oricât de „altfel” ar însemna asta pentru unii sau, de ce nu, chiar pentru tine . da, e bine să te mai surprinzi şi tu pe tine din când în când :D

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: