i have really changed my mind


Astăzi am avut cea mai ciudată zi din viața mea.

E ca și când ți s-ar derula ultimele luni din viață sub fața ochilor, ca și când ai privi totul din exterior, și ai vedea lucrurile clar și cum sunt ele. Așa cum făceam o dată.

E momentul când te uiți la cei din jur și îi definești, dar nu în sensul de a-i judeca, cât de a realiza cum sunt ei defapt, în mare. Cred că ține de maturizare.

E momentul când îți dai seama că tu nu ești chiar așa cum arăți lumii exterioare, că poate ai mai multe calități și în nici un caz defectele alea, și, Doamne, cât aș da să pot da vina pe ceva legat de constelații sau de aranjarea planetelor sau de ceva din aer pentru lipsa de oxigenare a creierului, pentru pierderea a ce ai tu în interior, pentru dezastrul și haosul din tine.

E momentul când trebuie să faci curățenie în tine, când apar iar listele de 100 things to do, când vrei să îți recapeți efervescența.

E momentul când apar alergiile la superficialități și la mândrie și la văicăreli, și te întrebi cum ai putut să accepți toate astea și uneori chiar să te definească din când în când, când tu erai atât de împotriva lor.

Și e momentul când vrei să strălucești, cum făceai o dată, dar știi că și strălucirea aceasta trebuie mai întâi să treacă de barierele superficialității, altfel e un alt lucru fără noimă din viața ta. E momentul când vrei să fii bogat, atât de bogat sufletește, încât să răspândești o aură în jurul tău.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: