ce ar trebui sa stie baietii


…despre cum sa se comporte cu o fată.

1. Nu te comporta ca şi când aţi fi căsătoriţi.
Aveţi 15-16-17 ani, nu vă leagă nimic înafara plăcerii de a fi unul în preajma celuilalt. Nu te transforma în securist şi nu fă faze gen nu are voie să iasă afară decât cu tine sau lucruri de genul. Nu îi interzice să iasă cu nu ştiu cine, nici nu o interoga cu cine a ieşit şi cât a stat sau de ce-uri aiurea. POATE ca faci asta pentru că ţii la ea şi vrei să fii protectiv, dar nu aşa se face, nu ca şi când ai fi stăpân pe viaţa şi pe timpul ei.

2. Nu te comporta ca şi când nu vrei decât să te joci cu ea
asta în cazul în care tipa nu e una de genul celor care se joacă. Aici intră abuzul de stereotipii şi de replici gen de agăţat sau tipice, ca o avalanşă de iubire venită aşa, dintr-o dată, când tu nici nu ştii ce e iubirea şi nici nu vrei să afli ce e. Ca şi faza cu „te iubesc!” după ce doar v-aţi cunoscut. Nu ştiu cu altele cum e, eu o interpretez ca un joc, ca să se ajungă cât mai rapid la miză. În relaţii e nevoie de răbdare, ca să fie totul verosimil. Altfel tipa îşi va da seama că eşti superficial şi s-ar putea să nu fie genul care să tânjească după asta.

3. Nu te comporta ca şi când nu-ţi pasă
Adică eşti iubitul ei dar tu nu o suni că te aştepţi să te sune ea sau nu o întrebi cum e atunci când ştii că e bolnavă sau nu te interesezi cât de cât cum e. Fata e o fiinţă omenească. Cu siguranţă nu are nevoie să fii sufocant de grijuliu, dar e datoria ta de băiat să fii atent şi păsător.

4. Dacă te comporţi ca un nemernic cu ea, în sinea ta eşti un nemernic
Pentru că o fată merită respect, asta te-a învăţat şi mama şi tatăl tău. To treat your lady right înseamnă mai mult decât să-ţi asculţi prietenii ce scuipă seminţe filozofând despre relaţii. Şi nu te lua doar după ce spun ceilalţi despre lucrurile astea, doar pentru că ei au experienţă. Tu ai o singură viaţă, şi nu se ştie ce şanse pierzi alegând să asculţi pe alţii în loc să faci ce simţi.

O fată te va aprecia dacă eşti un gentleman, bun, şi grijuliu. Poate că unele se vor comporta urât cu tine, dar oamenii care merită ştiu cum eşti tu defapt, şi ei sunt importanţi.

Şi ideea e că avem o singură viaţă şi că trebuie să dăm maximum din noi. :) Flori, chestii romantice, chestii unice – poate prostii, dar lucrurile trebuie făcute bine, oportunităţile nu trebuie ratate, viaţa trebuia la maxim trăită, şi poate că nu e vorba de happy ending, poate că e vorba de poveste. De povestea pe care o putem crea sau… putem lăsa viaţa să treacă, indiferentă, pe lângă noi. FIN.

7 păreri la “ce ar trebui sa stie baietii

  1. m-ai prins destul de puternic la punctul 3. nu stiu cum se face, dar cateodata se fac zile intregi cand uit ca o fata asteapta de la mine cateva semne de viata. :D

    o spui foarte bine spre final: avem o singura viata si trebuie sa profitam la maximum de ea. tocmai de aceea nu exista punctul 1 pentru mine. tocmai de aceea nu suport sa fiu luat la intrebari de genul celor enumerate de tine.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: