lei si delfini


În momentul acesta cel mai mult îi admir pe oamenii curajoşi şi care nu se lasă bătuţi şi care în momentul acesta au 124209402 de probleme şi care ar putea pierde totul într-o secundă dar se ridică de pe canapeaua mâhnirii şi a daţilor bătuţi şi acceptă situaţia aşa grea, cum e ea, şi ştiu că o dată ce ai intrat în vârtej poţi doar să ai încredere în Dumnezeu şi în faptul că vei trece şi peste asta, şi trec peste furtună fără să transforme totul în valea plângerii şi a acceselor de furie, şi poartă totul cu un zâmbet.

Thumbs up, you made me grow :)!

Deasemenea, îi admir pe cei ce sunt blânzi, poate pentru că mama s-a lamentat groaznic de mine, că nu mai sunt aşa blândă cum eram când eram mică, când blândeţea îmi era trăsătură definitorie de caracter. Dacă cei de dinainte se aseamănă leilor, cateogria a doua de persoane pe care le admir acum sunt asemănători delfinilor, căci când te gândeşti la un delfin te raportezi la inteligenţă (sunt cele mai inteligente mamifere după oameni) şi blândeţe (mi-a spus cineva că se încearcă o metodă de relaţionare a delfinilor cu autiştii, un fel de terapie).

Habar n-am. Admir o grămadă de persoane dar mai degrabă o grămadă de trăsături de caracter. Căci cred că doar aşa aş putea eu să reuşesc să supravieţuiesc, impresionându-mă uşor cu ce e bun şi frumos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: