va rog frumos :) x2


Nu prea știu cum se face, cum se procedează, ca să vă conving să mă ascultați și să-mi dați atenție. Așa că încerc foarte direct! Am două rugăminți pentru voi:

Prima: e vorba despre o fată de 16 ani din orașul meu, o fată extrem de frumoasă și cu un suflet luminos (nu o cunosc, dar poți să-ți dai seama de astadupă zâmbetul și privire

a ei). A fost diagnosticată cu cancer osos și are nevoie de o sumă mare de bani pentru a face tratament în străinătate, pentru a se vindeca! Mai multe citiți într-un articol

dintr-un ziar local. Știu că poate tu personal nu dispui de sume considerabile, dar cred că o idee foarte bună ar fi și să comunici mai departe, celor care pot, financiar! :)

A doua rugăminte: e vorba despre Ionuț Ionescu (facebook) finalist la Dansez pentru Tine. STOP STOP STOP, nu fac reclamă așa pur și simplu. Ideea e că el a crescut la căminul de copii “Steaua Sperantei” din Alba-Iulia și luptă la emisiunea cu pricina pentru copiii din acel cămin, pentru acele suflete nenorocoase de a fi abandonate de părinți. Dacă nici noi, cei din Alba Iulia, nu-l votăm, atunci cine??? Noi, cei de acasă, noi putem să ajutăm căminul de copii „Steaua Speranței”, și putem ajuta acest tânăr deosebit să-și împlinească visul. Știu că atunci când eram de vreo 10-11 ani și mergeam la dansuri el era într-o pereche cu o dansatoare Becky și știu că toți eram minunați de cât de frumos pot dansa. Eram de-a dreptul fascinați, iar Becky și Ionuț erau un fel de idoli ai noștri, deși erau doar cu câțiva ani mai mari. Așa că te asigur că 1 euro nu vor fi irosiți degeaba :). Trimite sms la 1322 cu textul CATRINEL.

Și nu, nu mă uit la dansez pentru tine, dar mi se pare ceva normal și corect să susții pe cineva în primul rând deosebit și în al doilea rând chiar din orașul tău!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: