5 motive ca sa votezi Adrian Nour la Vocea Romaniei


  1. E un artist complet 

Ce altceva ar trebui să apreciem, dacă nu un om care pe lângă talentul de la Dumnezeu, depune și muncă pentru a realiza ceva frumos? Câte ore am fi noi în stare să stăm să învățăm să dansăm step, sau să învățăm roluri pentru o piesă de teatru, să facem, într-un cuvânt, munca aceasta care are ca rezultat bucurarea spectatorului? Câți oameni mai au azi curajul să dea curs viselor lor din copilărie? Nu ai vrut să fii și tu actor sau cântăreț? Dar ți-a fost frică, nu? Ei bine, omului acesta nu i-a fost. În prezent joacă pe marile scene naționale, ca tu, omule, să poți să te bucuri de artă.

       2. E modest

Părerea mea, ca telespectator, este că tipul acesta e un băiat cu bun simț, modest, și timid. Mie îmi plac oamenii de genul acesta mult mai mult decât cei care se cred cei mai frumoși și deștepți de pe pământ. Over confidenceul e ceva deranjant pentru mine, nu îmi exprimă nici putere nici nu mă convinge, e pur și simplu urât. Respect pentru this humble guy!

       3. Pune pasiune în ceea ce face

Am văzut la Vocea României și concurenți cu expresii faciale exasperate, vrând doar să învingă, să iasă cei mai buni. Cred că e ca în viață… Te concentrezi foarte tare pe ceva, și uiți să te bucuri de moment. L-ați văzut pe Adrian Nour cântând La Boheme? Cum simțea melodia, cu ochii închiși și cu mișcarea aceea din braț? Cu siguranță o simțea, altfel nu avea cum să ne transmită atât de puternic ce a cântat. Arta nu minte!

       4.  E un tip special

Și aș vrea, la Vocea României, să câștige un om pentru care mi-aș cumpăra bilet să îi văd show-ul. Degeaba are doar o voce drăguță și atât, sunt mii de oameni cu voci superbe. Îi auziți și la radio. Melodii foarte slabe, dar voci ce chiar nu sunt rele. Însă România are nevoie de ceva mai mult decât de o voce. Are nevoie de un artist, de un om ce face spectacol.

     5. Pentru că… să lăsăm muzica să vorbească

Portugheza, romana, franceza, italiana, engleza – pe toate aceste limbi a cantat! Priceput, nu?

Să închidem ochii și să ne lăsăm pielea să se facă de găină!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: